torstai 20. maaliskuuta 2014

Blogin aikakausi avattu

Nytpä sitten Jonna joka ahkerasti päivittänyt kotisivujamme - kunhan on saanut materiaalia , jonka lähettäminen onkin ollut tällä päässä laiskaa- on vielä kaikessa ystävällisyydessään laatinut blogin yhteyteen kaiken tärkeän tiedon saataville..löytyy kennelin historia, koiramme ja muu tarvittava jota allekirjoittanut nyt sitten koittaa pitää ajantasalla. KIITOS JONNA - olet aarre , oikea ystävä - ja maailman kiltein ihminen !!! - kaikki tämä vain ystävän palveluna <3 
No pitääkseni lupaukseni laitankin tänne tuoreimpia uutisia heti.  
Tämän viikon ilouutinen on se ,että nyt neljä kuudestä jätskipennusta on käynyt terveystarkastuksissa siis oma Vilja ( Berry Swirl), Rianna sisko ( Cherry Garcia), Toivo veli ( Chocolate Chunk) ja nyt vielä Mooses poika ( Cookie Dough) ja voiko onnellisempi kasvattaja mumma olla kun kaikki ovat parasta A-ryhmää eli kaikilla lonkat A/A kyynärät 0/0 ja silmät terveet - Toivolla PPM(sikiöaikainen kalvon jäännös) ,mutta sehän ei ole vakavaa eikä jalostuksen este. Eli kaikki ovat nyt näiltä osin jalostuskelpoisia. 
Viljuska terveine silmineen :)
velipojista ja siskoista tuoreempia kuvia kunhan saadaan kuvauskelit kuntoon.

Akasha äitimammakin täytti 5 vuotta ja jaksaa leikittää tätä vauvapoikaansa edelleen vaikka vauva alkaa koollaan olemaan jo aika haaste pikku mammalle - mutta näin se sujuu-

on tässä Ruupertti pojassa -joka kohta 8kk kokoa ja näköä - miehen mitoissa ;)
Isosisko Viljakin saa käyttää oikeita naisten otteita pikkuveljen kainalossa - mutta näillä kahdella on aina kivaa ja vaikka pitkä metsälenkki tänäänkin heitetty ei tunnu väsymys näitä sisaruksia vaivaavan;)





Lyyli mummelikin ihmettelee tätä nuorison temmellystä vaikka mumman iloksi niin reippaana lenkkeilee muiden mukana ja samaan tahtiin eikä suinkaan väsyneimpänä joukosta palatessa :)


Kevättä me jo ehdittiin elää kuten varmaan moni muukin ,mutta tältä näytti naamat tänään -
jäämme siis odottelemaan kevätauringon kimmellystä valkeaan hankeen - me tykätään tästä !!!


1 kommentti:

  1. Onpahan hieno kuva komeasta Ruupertista!

    Paljon onnea hyvistä terveystuloksista. :)

    Lyylin hyvästä voinnista on aina iloista lukea.

    t .Hanna

    VastaaPoista