sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pienten tassujen tahtiin....

Nyt se sitten tapahtui... 14.9 ja 15 .9 eli peräkanaa syntyi Zapparals kenneliin vauvat Jannalle ja Akashalle .
Janna aloitti -ja reippaana ensikertalaisena hienosti selvittiin urakasta - tuloksena 3 komiaa poikaa ja 4 kaunista tyttöä :) Pennut olivat n. 450 gr kaikki -tasainen ja hyvä pentue- virkeyttä ja jäntevyyttäkin löytyi heti.- ja maito nousi huminalla ja maistui sekin....
Äitiyden uutuuden viehätystä ja hieman hämmennystäkin - uusi vaihe Jantsun elämässä ja mummakin siitä niin iloinen- olihan tämä suuri haave joka vihdoin toteutui :)
Kuvia alkumetreiltä  Jannan ja Toivon rakkaudenhedelmistä:




mytty ja kasa tuhisevaisia pieniä , pieniä leijonan alkuja - Tervetuloa joukkoomme <3 <3 <3

Heti perään aloittikin sitten Akasha urakkansa ja sama lopputulos - tasapeli siis lopuksi 3 poikaa ja 4 tyttöä on nyt molemmilla mammoilla hellässä hoivassa :) Akashan vauvat olivatkin oikeita jättiläisiä kaikki ja hienosti selvittiin matkaan- suurin osa- kaksi pientä enkelivauvaa eivät olleet valmiita tähän elämään mutta nyt meitä on siis 7+7 eli 14 uutta zapparalsia :) Onnea myös ylpeälle isä Manulle :)






Aika lentää kuin siivillä eikä aika ole tullut pitkäksi meillä kellään - nyt Jannan sakki tänään jo viikon ikäisiä - ollaan jo niin pieniä koiria- omatoimisia ja erittäin seurustelevaisia- mumman syliinkin pitää päästä lutkuttelemaan leukaa ja saamaan hellyyttä- eilen leikattiin ekan kerran kynnet ja sekin oli kivaa... :) Tämä joukkue on  vilkkaiden ja omaa tahtoa uhkuva jengi.. me jo niin osataan kaikkea- ja leikitään ja painitaankin jo - painot nousee hurjaa vauhtia ja todennäköisesti tänään menee kilon raja rikki ... ja meille maistuu ruoka kuten mamma Jannallekkin ja se on hyvä se !!- nyt me keskitytään kasvuun ja kehitykseen joka onkin aika maratooni !!
Jannan sakki viikon ikäisenä :




Nyvin on pyllyt pestynä.....

Mä voisin maistaa mamma sun eväitä välillä- Janna hellästi opastaa takaisin kikille vielä :)

Muu joukkue on hieman hämillään tästä kaikesta - paitis Fiina ja Lyyli mummeli , joka isoäitinä osallistuisi mielelllään hoitopuuhiin myös - no muutama viikko niin on Lyylinkin vuoro kuten aiemminkin :)
Kuvassa Lyyli mummeli ja hellä kohtaaminen Hobbitti vauvan kanssa <3
Tässä pika katsaus zapparalsin arkeen joka ei aina ole pelkkää juhlaa...mutta kiitollisin mielin näistä ihanista uusista tuhisijoista -annamme kaikki kaiken rakkauden ja huolenpidon , että uuden elämän alku olisi laadukas ja jatko myös :) Huomena juhlitaan taas kun Akashan vauvat saavuttavat 1 viikon iän .
Tarkempia tietojahan näiden penneleiden taustoista ja vanhemmista löytyy tämän blogin sivuosiosta PENTUJA .
Palaamma aiheeseen kun aika joka nyt hieman kortilla -antaa myöten.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, ihanaa. Paljon onnea Päivi, Janna ja Akasha sekä 14 pentua!! <3 <3
    Enkelipennut ovat surullinen asia, heille lämpimät ajatukset.

    Suloisia kuvia! Niin paljon tunnetta, hellyyttä ja pentujen tuhinaa.
    Halaukset teille kaikille. :) Lyylille malttia, kohta pääsee hoitaamaan pentuja <3

    t. Hanna

    VastaaPoista