sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Talven tullen

Sinne meni kesä ja syksy ja loppui tukkijätkältäkin hommat . Pikku hiljaa lakeus vaipui lumiviittaan ja meidän oli sanottava jäähyväiset jokimaisemille ja heikoille jäille. Joutsenetkin hyvästeltiin ja nyt me kaikki jäimme odottelemaan kevätauringon säteitä ...............


..keväällä nähdään

kaunis on lakeus lumiviitassaankin

meidän oma jokimaisema- nyt niin hiljaa

Talven tullen olemme keksineet uusia reittejä ja metsänkoloja jossa voimme vaeltaa häiritsemättä ketään. Vaihtelu virkistääkin . Kotimetsän siimeksessä välillä vähän poseerataankin :

Heijastinliivit otettiin käyttöön näe ja näy periaatteella..ja nyt mumma näkee metsänsiimekseenkin missä me mennään.

Mumman murut <3

Välillä oli taas niin lämmintä ,että kävimme tarkistamassa mitä jokimaisemiin kuuluu ja kauniisti aurinko kultasikin maiseman .


Niinkuin tuo meidän sielunmaisema soljuu elämäkin eteenpäin rauhalliseen ja mukavaan tahtiin. Rakkaat poismenneet mukana muistoissamme elämä kuitenkin jatkuu . Emme ole enää innokkaasti käyneet näyttelyissä eikä paljon muutenkaan liikuttu muuta kuin kotikonnuilla. Mumma sairastellut pitkän flunssan jälkitauteineen ja muutenkin pienen eläkkeen turvin ei niin paljon reissailla. No kylläpä me on ehdittykin sitä harrastamaan joten kiva välillä huilia ja rauhoittua. Eikä me valmiit valiot enää näyttelyistä mitään tarvitakkaan , mukavia ystäviä on tietenkin aina kiva tavata - ja muutamaan näyttelyyn ehkä keväällä suuntaammekin. Mutta pitkä astutusreissu Göteborgiin , joka oli pentusuunnitelmissa  Viljan kanssa meidän piti terveys ja rahapula syistä nyt jättää - Mitäpä sitä lähteä merta edemmäs kalaan ..komeita poikia on kotimaassakin ;)  Jätetään siis nuo kaukorakkaudet nuorempien haltuun :D

Zapparal`s perheen kesken ollaan paljon yhteyksissä ja se onkin elämän eliksiiriä ja tarjoaa paljon elämää ympärillemme.
Niin paljon iloja , mutta aina joskus myös suruja kuten elämään kuuluu . 
Rakas ihana Mooses Mossukka -Viljan velipoika menetettiin yllättäen ja odottamatta kastraation jälkeisiin odottamattomiin komplikaatioihin  . Jäimme kaikki kaipaamaan ihanaa Mossukkaa , jolla oli suuri ja rakastava sydän -kuten kuvasta näkyy .
Kiitos Suvi ja koko perhe .Te tarjositte onneksi Mossukalle niin hyvän elämän- vaikkakin se otettiin liian varhain pois :(

Muuten onneksi kaikki ovat olleet pääosin terveitä ja reippaita . Kulkurit , Suklaat , Miraclet ovat jo aikuisuuden kynnyksellä ja jännittyneitä odottelemme terveystarkastusten tuloksia. Ihanaa sakkia kaikki . Muutama kuvakin löytyi vaikka mumma juuri siirtelikin 6800 kuvaa ulkoiselle kovalevylle kun niitä pakkaa kertymään ;) 
Muutama kiva tässä :

Kulkuripoika Fanto ja pieni ystävänsä elementissään <3

Miracle poika Amon 

ja tämä ihanuus on Viljan tyttö Tiana , joka onkin oikea kaunotar <3 

Meidän pienet Suukot eli  Pusupennut eivät sitten enää niin järin pieniä olekkaan . Nyt 8 kk ikäisiä pikku jättiläisiä . Kauniisti kasvavat ja valtavasti saavat kehuja omilta ihmisiltään oppivaisina ja ystävällisinä , mutta myöskin aika omatahtoisina yksilöinä- kovin kehuttuja ja rakastettuja kaikki .
Tässä pieni otos Suukkosista :

 Eppu Epeli

Tämä poika lähti joukkueen pienimpänä matkaan lempinimellä " mumman pieni ruskea mies "
No nimi ei ollut enne :D :D kuten kuvasta näkyy :)

Naava poikakin kasvaa kauniisti 

Tyyne tyttö ilahduttaa perhettään Kaustisilla 

Aapeli ja ystävänsä Jörö oli tätä mieltä kun ei saanut loputtomiin jatkaa mumman suutelemista :) :D


paljon ihania kuvia ja kuulumisia olisi , mutta tässä nyt tuoreimmat ......

Mumman omat muruset tuo iloa ja onnea jokapäiväiseen elämään hassuilla tempuillaan ja ilmeillään :
Herra Ruuperi - suuri pää ja vielä suurempi sydän <3

Janna Jantsu , joka keväällä täyttääkin jo 8 vuotta ja siirtyy veteraanisarjaan , mutta äiti Lyylin tapaan ikäänsä nähden pirteänä eikä ikä onneksi paina mitenkään ..muiden vaudissa täysillä mukana :)


Viljuska - kevän tuleva morsio -toivottavasti tekee meille terveen ja iloisen joukon uusia zapparalseja 

Tämmösellä kokoonpanolla alkanut vuosi ...toivottavasti saamme olla terveitä ja nauttia toisistamme kaikin tavoin



Mukavaa talven taikaa ja kaikin puolin hyvää aikaa 
toivotamme kaikille ystävillemme !!!







4 kommenttia:

  1. Huikeita kuvia! Joutsenet ja sitten aurinko joella!!
    Toki leokuvat ovat aina ihania <3

    Oli mukavaa lukea kuulumisia.
    Kiva, kun teille kuuluu hyvää ja samoin kasvateille!
    Pieni ruskea ei todellakaa ole enää pieni!!

    Mooseksen perheelle lämmin osanotto :(

    Päivi sinulle ja laumallesi rakkaat terveiset ja halaukset!!
    Hanna ja perhe

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia, ja upeita leoja. Seurailen kennelisi toimintaa ja näitä päivityksiä, sillä toiveissani olisi kaunis leo narttu ottaa kun vaan elämä sallisi. Ehkäpä juuri sinun kennelistäsi .. Hyvää uuttavuotta!

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Minkä hintaisia teillä on ollut leopennut?:)

    VastaaPoista